SSL certificaten

Bel voor een afspraak
0320- 747 100

SSL certificaten

https-3344700 1280

Wat is een SSL-certificaat en hoe kan het mij helpen?

Eenvoudig gezegd is een SSL-certificaat een communicatieprotocol dat webontwikkelaars en gebruikers veiligheid biedt tijdens het gebruik van internet. Dit type beveiliging is belangrijk, omdat de informatie die via internet wordt verzonden in essentie onbeveiligd is en in theorie kan worden onderschept en gebruikt door een derde partij.

SSL-certificaten bieden een laag vertrouwelijkheid en beveiliging die privacy garandeert voor gebruikers bij het overbrengen van gevoelige informatie tussen websites of via e-mail. Daarom is een SSL, of Secure Socket Layer, een integraal onderdeel van de succesvolle werking van webgebaseerde bedrijven en andere zaken die te maken hebben met de persoonlijke gegevens van gebruikers.

Een SSL-certificaat is gekoppeld aan uw specifieke domeinnaam en dus, wanneer u een SSL-certificaat van Sales2you koopt, zorgt u ervoor dat alle gegevens die tussen uw server en de client worden verzonden, beveiligd zijn tegen externe bedreigingen. De browser van de gebruiker decodeert de gegevens en toont daarnaast het bekende vergrendelingspictogram ter verificatie, in plaats van het gebruikelijke voorvoegsel "http", zullen gebruikers "https" zien in de adresbalk.

Aangezien er verschillende soorten SSL-certificaten zijn, moet elke website het meest geschikte certificaat voor de gegeven toepassing selecteren.

Sales2You levert SSL certificaten vanaf 75€ per jaar exlusief btw

U vraagt u af welke variant van SSL u nodig heeft?

Neem daarom contact met ons op, ons advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand