Advies op maat

Bel voor een afspraak
0320- 747 100

Advies op maat


 

Advies op maat is een belangrijk element in het herschikken en/of restylen van uw website. Een succesvolle website is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

     • Een goede navigatie
     • Een krachtig design
     • Een snelle laadtijd
     • Een zoekmachine met vriendelijk karakter

Dit laatste zorgt o.a. voor een kortere laadtijd van uw website en een betere indexatie in zoekmachines zoals Google. Tijdens de ontwikkeling van uw website zal onze ervaring ervoor zorgen dat deze perfect aansluit bij uw bedrijf en de behoefte van uw doelgroep.


Waarom een (nieuwe) website laten ontwikkelen?

Internet is een krachtig middel om uw doelgroep te bereiken en is vandaag de dag niet langer weg te denken. De ontwikkeling van een website zorgt ervoor dat ook u online vindbaar bent. Dagelijks zoeken namelijk miljoenen mensen op internet naar producten en diensten. Een up-to-date online aanwezigheid is dus vereist. Sta daarom niet stil en neem vandaag nog contact met ons op voor de ontwikkeling van uw website! 

Meer dan alleen website ontwikkeling

foto advies op maat

Website ontwikkeling is een breed begrip voor het design en de technische realisatie van websites en overig internettoepassingen.


Natuurlijk worden hier ook webshops en maatwerk webapplicaties onder verstaan en kunt u ook bij ons terecht voor de ontwikkeling van websites die gericht zijn op bezoekers via smartphones en tablets.


Nog meer bezoekers!

Nadat de ontwikkeling van uw website ‘achter de rug’ is, wilt u natuurlijk meer relevante bezoekers op uw website. Een andere specialiteit van ons is om u bovenaan in Google te krijgen met zoektermen die voor u relevant zijn! Andere mogelijkheden waarover wij u graag adviseren zijn: zoekmachine adverteren en linkbuilden. Het is ook mogelijk om deze onderdelen gecombineerd in te zetten voor een toename van relevante bezoekers op uw site.
   

Voor vragen, tips of een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen!

Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand